Cégismertető

Magas szintű és komplex vagyonvédelmi, kertészeti
valamint takarítási szolgáltatást nyújtunk.

Cégismertető

Tisztelt Érdeklődő, Leendő Partnerünk!

A Columen Security Vagyonvédelmi Szolgáltató Kft. 2000. szeptemberében alakult meg azzal a céllal, hogy a leendő partnerei számára magas szintű és komplex vagyonvédelmi, valamint takarítási szolgáltatást nyújtson.

Az előkészítési szakaszban az ügyvezetők alaposan megvizsgálták a szolgáltatásaink iránti várható piaci igényeket, elemezték a hasonló profilú hazai és külföldi szolgáltató cégek működését, valamint a szolgáltatásaink iránti várható keresletet.

A visszajelzések alapján egyértelművé vált számunkra, hogy a nagyvállalatokhoz hasonlóan egyre több kis- és középvállalat igényel szakszerű és átfogó vagyonvédelmi és takarítási rendszert. Ennek alapján cégünk a nagyvállalatoknál kialakított és jól működő vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatását kívánja a kis- és középvállalatoknál is alapul venni, valamint biztosítani a különböző vállalatok arculatának megfelelő struktúra felépítését.

Az elmúlt évben cégünk működésének olyan szakaszába lépett, amely már szükségessé tette egy minőségbiztosítási rendszer bevezetését. A Columen Security Kft. miután a minősítés alapkövetelményeinek megfelelt, a tanúsítvány megszerzését elindította, és 2005.06.01-én ISO 9001:2000 szabvány szerinti tanúsítása megtörtént.

A Columen Security Kft. a megelőzéses védelmen alapuló bűnüldözést tartja a leghatásosabbnak. Elsődleges feladatának az ügyfeleivel kialakított szoros együttműködést látja, segítve a megbízó cég alaptevékenységét, dolgozóinak munkáját.


Kérjen visszahívást!

HÍvjon minket a (06 1) 263 0091-es telefonszámon, vagy
írja meg adatait és munkatársunk 24 órán belül visszahívja!

Mi a hét első napja?

Columen Security Kft.

Iroda: Budapest, 1107 Fertő u. 8.
Telefon: (06-1) 263-0091
E-mail: info

Térkép