Minőségbiztosítás

Minőségirányítási Rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek
megfelelően alakítottuk ki, amelyet folyamatosan továbbfejlesztünk.

Minőségbiztosítás

A Columen Security Kft. felső vezetősége vagyonvédelmi szolgáltatásnyújtás, valamint objektum takarítás tevékenységi területen az alábbiakban határozta meg minőségpolitikáját:

Célunk, hogy a mindenkori gazdasági helyzetnek megfelelő és a társadalom felé elfogadható áron, magas színvonalon nyújtsunk szolgáltatást ügyfeleink részére, amelyet folyamatosan igazítunk a változó biztonsági rendszerekhez. Társaságunk folyamatosan arra törekszik, hogy tevékenységünkkel ügyfeleink kívánalmainak maximálisan eleget tegyünk és hosszú távú gyümölcsöző, kölcsönös előnyökön és bizalmon alapuló kapcsolatokat alakítsunk ki.

Célunk, hogy a Társaság szakmai hírneve biztosítsa partnereink tartós bizalmának elnyerését, minőségképességünk és versenyképességünk megőrzését, javítását. Az önmagunk által felállított követelmények, melyek érvényesülésének garantálásához rendelkezünk a megfelelő háttérrel, teszik lehetővé, hogy munkánk minősége alapja legyen az ügyfeleinkkel való tartós együttműködésnek.

Minőségirányítási Rendszerünket az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelően alakítottuk ki, amelyet folyamatosan továbbfejlesztünk.

A Társaság vezetése évente konkrét minőségügyi célokat határoz meg és tesz közzé. Célkitűzéseink teljesítése minden alkalmazottunk munkaköri kötelessége, az ehhez szükséges feltételeket megteremtjük, azok meglétét és alkalmazását rendszeresen ellenőrizzük, ehhez biztosítjuk:

  • a munkaterületük gyakorlati követelményeinek betanulását
  • a beosztásukkal, feladataikkal kapcsolatos elvárások megismerését
  • szakmai fejlődésük lehetőségét.

Kiemelt vezetői feladatnak tekintjük a minőségorientált gondolkodásmód és munkavégzés erősítését, ellenőrzését és a rendszeres minőségügyi képzést.


Kérjen visszahívást!

HÍvjon minket a (06 1) 263 0091-es telefonszámon, vagy
írja meg adatait és munkatársunk 24 órán belül visszahívja!

Mi a hét első napja?

Columen Security Kft.

Iroda: Budapest, 1107 Fertő u. 8.
Telefon: (06-1) 263-0091
E-mail: info

Térkép